Opinie

7,4
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,8
Komfort
6,8
Lokalizacja obiektu
7,5
Udogodnienia
6,8
Personel
8,3
Stosunek jakości do ceny
7,4

Opinie

    Turystka
    pl

    Ocena

    6,0
    17 października 2017

    Przenocować i jechać dalej.

    Hotel wymaga remontu, czuć wilgoć, bardzo skromne, ubogie śniadanie, problem z TV, recpecja mieści się w zadymionym papierosami barze, nieprzyjemnie. Za cenę tego moclegu w powrotnej drodze znaleźliśmy znacznie lepszy w niedalekiej odległości
    Bardzo dobra lokalizacja
    Piotr
    pl

    Ocena

    3,3
    19 września 2017

    Wszędzie smród, nie da się spać

    Zameldowanie przy barze z wątpliwym towarzystwem, wszyscy nawet barmanka palą papierosy. Nie da się wejść do obiektu nie przechodząc przez ten bar Pokój dla niepalących, ale śmierdzi papierosami, że nie da się spać, tak więc noc nie przespana. Pokój zimny i wilgotny, wrażenie jak w piwnicy Wystój - brak, meble stare i odrapane Kineskopowy telewizor zajmuje większość biurka, brak gniazdek gdziekolwiek oprócz tych dla telewizora. Poplamiona wykładzina i ogólne wrażenie syfu Na śniadanie do wyboru pasztet albo dżem. Kawa przynajmniej prawdziwa, ale niedobra. Za tą cenę spokojnie można dostać coś w Grazie w zwykłym standardzie. Warto przejechać kwadrans w kierunku miasta.
    lokalizacja blisko autostrady - jedyny plus dla zatrzymujących się tylko przejazdem i palących
    Justyna
    pl

    Ocena

    9,6
    25 lipca 2017

    Gasthaus Pension Nagl

    Kinkiet nad łóżkiem ,delikatnie mówiąc nie był podłączony.
    Pyszne śniadanie,ciepłe bułeczki,dobra kawa.
    Daniela
    pl

    Ocena

    8,3
    24 lipca 2017
    Nie polecam zamawiania dodatkowo śniadań - cena zdecydowanie wygórowana w stosunku do zawartości talerza :-(
    Rewelacyjna lokalizacja dla przejeżdżających przez Austrię autostradą A2.
    Malgorzata
    pl

    Ocena

    9,6
    19 lipca 2017

    Miejsce godne polecenia

    Na korytarzach i recepcji dominował zapach dymu papierosowego.
    Łatwo dojazd z autostrady. Dożo miejsc parkingowych . Pokoje znajdują sią od strony parkingu .Ruch uliczny prawie w ogóle niesłyszalny. Blisko do Grazu. Nocleg wart polecenia.
    ADRIAN
    pl

    Ocena

    9,2
    7 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    10
    2 lipca 2017

    Zadoeolony w 100%

    Przyjemny pensjonat za przyzwoitą cenę.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    5,8
    7 września 2016

    Dla tych ktorzy nie znajda nic tanszego to mozna tam sie przespac przed dalsza droga

    Alex
    pl

    Ocena

    7,1
    31 sierpnia 2016

    Ok

    Było drogo. Nasze 2 pokoje, były jakby w większym apartamencie, w którym spały tez inne osoby. do dwoch pokoi była 1 łazienka.
    Generalnie w porzadku, korzystaliśmy z noclegu w trakcie podróży do Czarnogóry. Łatwo dojechaliśmy do miejsca. Było czysto.
    Camille Godet
    fr

    Ocena

    7,5
    12 marca 2018

    Good place just to sleep as a driver (guy)

    Poor breakfast. Simple
    Nice staff at the bar. Good internet
    Barbara
    si

    Ocena

    8,3
    28 grudnia 2017

    Small but cosy

    Rooms are pretty small, but big enough when you are there just for a sleep. Heating in the room was not working, but blanket was very warm.
    Staff is very nice, they even arranged us taxi to the city. Rooms are clean and breakfast has everything you can wish for. Entrance to the pension is through a bar, where you get a touch of local spirit. Free parking space is a bonus.
    Al
    ro

    Ocena

    10
    18 listopada 2017

    VERY GOOD !

    Good location and excellent room for the price, friendly staff, in fact the best i stayed in Graz ! Thank you !
    Miriam
    sk

    Ocena

    4,2
    26 października 2017

    never again

    we booked 2 rooms for 2 adult and we shared apartment with another person- Bathroom.This was whas not what I expected and ordered- not acceptable. I payded 80 euro for one room and 41 for second room.
    nothing
    Andrea
    gb

    Ocena

    7,5
    12 października 2017

    Comfortable overnight stay.

    The tea at breakfast. The room was too close to a car park and the main road but acceptable for one night.
    Easy access from nearest train station. Easy access to city centre by train.
    Jacinta
    at

    Ocena

    6,2
    3 października 2017

    A clean but very small room near the train station.

    This is a place to stay on the way to somewhere else. It had street noise the room is small, the bathroom is crammed and the breakfast we paid extra for was awful.
    Friendly, helpful staff. good wifi and we were able to bring our dog.The room was clean. Close to the train station.
    Emiel
    nl

    Ocena

    7,5
    4 września 2017
    Staff was very kind. They have a bar next to the property.
    Liliya Petryk
    ua

    Ocena

    10
    15 sierpnia 2017

    Very good

    Breakfast was very nice, large parking place, rooms are clean, as well as the bathroom
    VITALII
    ua

    Ocena

    7,5
    13 lipca 2017
    Unfortunately, the restaurant next to the hotel was closed, as it was Sunday afternoon, and we had to drive to Graz for a dinner.
    The beer on site :-)
    Julia
    pl

    Ocena

    6,7
    5 maja 2017

    This place is ok to stay if you travel via Graz

    - expensive for what you get - smell of cigarettes in bathroom - closed reception (and no one informed us that we have to check out and pay in the pension's bar) - no wi-fi password in room (if you check in late you won't have wi-fi)
    - room was clean and comfortable - mini cosmetics, hairdryer, towels were provided - TV - free parking - good for one night (it's close to Graz)
    martin
    sk

    Ocena

    10
    7 września 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii